Der er sket lidt på avlssiden siden sidst.

Vi har fået to dejlige føl. Hingst e. GooGoo GaaGaa og Ignore’Em og en hoppe e. Wellino Boko og Enjoy Boko. J.S. Donna Madonna mistede desværre sit føl under foling. En trist oplevelse som vi opdrættere må lære at leve med.  Vi måtte finde en erstatning og det blev ikke hvem som helst. Kom i kontakt med den svenske ejer af vores bedst opdrættede hoppe Sophias Blush rek. 1.12  og tjent 1.3 mill. kr. som er drægtig med S.J. Caviar. Sophia har forventet foling her d. 20 juni så det vare ikke længe før der er kommet en lille ny legekammerat til de to andre.

Vi havde Huit på den svenske eliteinternetauktion og det gik over alt forventning. Fint solgt til tyske ejere og Huit er allerede gået til Axevalla  i træning hos Sofia Aronsson. Vores to dansk reg. Hornbeam og Hitchhiker går begge til danske derbyauktion. To rigtig fine hingste som der nok skal blive interesse for.

Den sidste Happy so Easy (SE) er meldt til Åby auktionen i Oktober. Stor elegant hingst som helt sikkert vil gøre sig når vi når frem til efteråret. Her er video med ham https://vimeo.com/425888264/28b9e58951

Foto som er sat ind er nederst hoppeføllet Jolene Jolene og øverst hingsteføllet Joe Go Gaga. ha en dejlig sommer.

 

SONY DSC