Så skal vi i gang med 2017 !

SONY DSC

Måske lige standse op og evaluere for 2016. Rent sportsligt var det et flot år med bl.a. Slide so Easy, Blackhawk, Black Beluga, Always so Easy, A Million to One og Wham Bam Boo. De to førstnævnte skal måske lige ha et par ekstra ord med på vejen. Slide so Easy gik fra sejr til sejr i det svenske og tjente små 700.000 kr. Voksede ind i Gulddivisionen og det bliver spændende at se hvordan han vil klare sig i den noget hårdere konkurrence her i år. Sprint og normaldistance må være hans foretrukne. Blackhawk var fantastisk i forår / sommer, hvor han var en af favoritterne til det tyske Derby. Han satte to banerekorder i henholdsvis Oslo og Mariendorf  med 1.11.8 ak og 1.12.1am som 3-års ! Måske blev han sat lige lovlig hårdt op i denne periode og i Derbyprøven blev det til galop og så var hans Derby ødelagt. Han viste ikke helt samme storform i efteråret men med den klasse han har, er jeg sikker på at han kommer tilbage her i 17 og tager revanche.

Hvordan ser det ud for 2017. Fantastisk ! Tror faktisk 2017 bliver et endnu bedre år. Med de bulletiner jeg har er der en del af vores ungheste som er rigtig godt på vej. Det gælder både 2-3 og 4-års og bliver ikke overrasket om der ligger et par storløbssejre og venter. 2017 burde også blive et fint salgsår. Vi har 5 super dejlige plage og vi lægger hårdt ud med at melde 3 af dem til svenske Eliteauktion slut Maj. De er tidligt fødte og allerede nu så “klare” at de ville kunne præsenterer sig fint i  maj måned.  De tre er: Embrace my Dream, Easy so Easy og Eye for Showtime ( foto ) (  under opdræt findes foto / stamme på alle ). De to sidste er: Eternal Sunshine .

SONY DSCog Explosive Dancer.  Eternal er dansk reg. og kommer på danske Derbyauk. og Explosive må vente til svenske Kriterieauktion.

Så snart der er nyt under solen kommer jeg tilbage.