To dejlige føl er kommet i Påsken.

Endelig kom de første føl og det var bare med en dags mellemrum. Den første  var et hoppeføl e. Mister J.B. og Langala Dream. Hun kommer at hedde French Dream Kiss og hun er således 3/4 søster til morens første afkom Lorenzo Dream, som i US har rek. 1.10.7 og tjent 6.4 mill. d. kr. Lorenzo Dream har Taurus Dream som far og en af hans sønner er den svenske unghestestjerne Mister J.B. French Dream Kiss er et fantastisk lækkert føl, som allerede fra første dag på fold, spurtede rundt uden sin mor ved siden ( se foto ).

Natten efter kom smukke Fly Bird Fly. Også et hoppeføl, så de to tøser får stor glæde af hinanden, frem til næste sommer. Fly Bird Fly har Laker O.K. som mor mens faren er Ready Cash sønnen Bird Parker som lige har sat ny banerekord over 3170m på franske Angnes i 1.12.3. Fly Bird Fly er mørkebrun som sin far og hun fulgte med sin mor i fuld galop 8 timer efter foling. Påsken har været herlig med de to nye tøser men også på væddeløbssiden har det været med pil op ad. 3-årige Coco Cabana vandt en let sejr i Billund, her i hendes anden start i livet. Men bare rolig, der følger mange flere efter :). Der er fart i damen efter Ready Cash og holdes hendes lidt iltre temperament nede, så kommer der mange flere 1 taller. Ha en fortsat Go Påske alle travvenner.

Har en god nyhed. Hollandske Arnold Mollema har meldt Blackhawk til Frosty Hanovers Mindeløb i Skive d. 23 April. Det skal blive super interessant at se ham mod de bedste danske 4-åringer. Blackhawk var i et rutineløb for ca. 3 uger siden, hvor han let vandt på 1.14.7. 2100m.  14 dage efter vandt han et “træningsløb” i Holland 1.15.3. Kommer han til Skive, får de danske 4-åringer noget at se til. Hans derbysæson er overstået ( i Tyskland kører de derby som 3-års ), så denne sæson er det bare fuld gas fra start. Iflg. Mollema hedder det Skive, Stockholm og Bergen de næste par måneder frem. Blackhawk satte rek. 1.11.7 ak i 3-årseliten sidste år i Oslo. Det kunne ha været fantastisk om Slide so Easy var kommet i løbet for ældre heste i Skive ( de har jo samme mor i Elegante Frøkjær ) men sådan bliver det ikke. Slide so Easy næste start blive i svenske sølvdiv. d. 29 April på Åby over 1600m. Med fin bane, så skal I bare se løjer, Slide er klar til at sætte ny rekord 🙂 Med et godt resultat, er der finaler på Solvalla slut maj i Stockholm. Det bliver et par spændende måneder vi går i møde på væddeløbsfronten.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC