Tre følhopper er solgt og en enkelt er kommet til.

Der er sket lidt på følhoppe siden gennem de sidste 2-3 måneder. Tre er solgt  Ultra Håleryd, Patchwork og Laker O.K. Til gengæld har vi købt en rigtig fin stammet hoppe som hedder Female Bros  efter Glidemaster (US) ( foto )

. Hendes stamme er nærmest eksploderet med flotte resultater gennem de sidste 3-4 år og priserne i US på avkom i hendes stamme var rigtig flotte i år. To af Female Bros søstre ( den ene helssøster som også er ustartet som Female Bros ) blev solgt for henholdsvis 95.000 US og 75.000 US. Female Bros er ikke drægtig og det er tanken hun skal gå til Frankrig her til Februar. Hvem af Ready Cash sønnerne hun bliver ført til, tages der stilling til i løbet af januar måned. Stammen kommer på under hendes foto under avlshopperne. Vores følhoppe Langala Dream (US) har fået plads blev de 25 hopper som kan komme til Resolve i 2018.Det er vi rigtig glade for da det alle dage må være interessant at få et føl i 2019 efter ham med så få føl i hans første årgang.  På væddeløbsfronten har Slide so Easy været ude i den svenske sølvdivision og det blev til en flot andenplads. Desværre blev han kraftigt generet i sidste sving som nok kostede ham sejren men Slide gik med fuld fart over mål i en meget hurtig afslutning hvor de sidste 300 m gik efter 1.06.8.

2018 bliver et kanon år 🙂 Der er så fine meldinger på vores afkom rundt omkring, så det er med stor spænding vi ser frem til dette travår. Vi følger selvfølgelig op i løbet af året, her på siden. Rigtig godt nytår til alle vores hestevenner.